به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا تاجگردون بعدازظهر پنجشنبه در نشست شورای برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مشکل تامین قیر مورد نیاز پروژه های عمرانی در کشور افزود: قیرگران شده و بودجه برای تامین آن کم است و براین اساس تلاش می کنیم با روشهایی، قیر مورد نیاز پروژه های عمرانی را تامین کنیم.
نماینده گچساران و باشت در مجلس همچنین بیان داشت: در سالجاری از نظرمنابع و هزینه کرد سال سختی است و با توجه به تحریمها، باید در عرصه های عمرانی و اقتصادی نهایت دقت در اجرا و هزینه کرد را داشته باشیم.
مابه تفاوت گرانی ارز به پروژه های عمرانی اختصاص یابد
وی با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی گفت: تحقق این موضوع نیازمند همفکری و همکاری آحاد جامعه است و باید به دنبال کارهایی باشیم که کمترین هزینه و بیشترین بازدهی را داشته باشند.
نماینده گچساران و باشت در مجلس تصریح کرد: اولویت بندی در اجرای پروژه های عمرانی ضروری است و باید برخی هزینه های اضافی را کاهش داد.
وی اظهار داشت: دولت نیز باید مابه تفاوت گرانی ارز را در تکمیل پروژه های عمرانی هزینه کند.
تاجگردون با اشاره به تمدید ارسال طرح ها برای اخذ مجوز ماده 215 تا پایان مهر ماه گفت: مدیران حداکثر10 روز برای ارائه طرح ها فرصت دارند و در صورت عدم ارائه، باید تا سال آینده صبر کنند.
وی خواستار تشکیل کمیته ای برای ارائه طرح ها در جهت اخذ مجوز ماده 215 در استان شد.


نظر شما